Київ

У Києві вандали почали масово красти квіти, кущі та дерева, – «Київзеленбуд»

1073 0
Комунальники кажуть, кожного дня фіксують зникнення десятків рослин у різних районах міста.
Фото: КО «Київзеленбуд»

Фото: КО «Київзеленбуд»

У «Київзеленбуді» скаржаться, що останнім часом у місті почастішали випадки крадіжок рослин. Про це йдеться у дописі підприємства.
 
«Ялівець, барбарис, форзиція, клен Гіннала, сосна звичайна та альпійська, смородина альпійська, пухироплідник, дерен, гортензія, спірея, вейгела, лаванда і квіти, багато квітів. Це не перелік рослин для озеленення якоїсь ділянки у місті. Це те, що крадуть у парках та скверах. На місці висаджених раніше кущів, квітів і подекуди дерев – пустка. Якщо скласти всі цифри, то можна було озеленити напевно не один сквер», – обурюються комунальники.
 
У багатьох районах Києва щодня озеленювачі фіксують зникнення рослин, лише у Деснянському з початку цвітіння зафіксували викрадення понад 350 тюльпанів із цибулинами та ще близько 200 маргариток. До цього списку комунальники вже навіть не рахують кількості зламаних та понівечених квітів.
 
 
 

Як ми писали раніше, столичні зеленбудівці спільно з меценатами почали висаджувати дерева у різних місцях Києва – вони допомагатимуть збирати кошти на допомогу для захисників, як це працюватиме читайте за посиланням.

Фото: КО «Київзеленбуд»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!