У Києві відчувається запах гару через тління торфовищ в області

1086 0
Вітер несе запах диму в бік столиці.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Запах гару, який відчувається протягом дня в Києві, спричинений тлінням торфовищ в області. Про це повідомляють в Державній службі з надзвичайних ситуацій. 

«Із самого ранку в Києві відчувається запах гару, що може викликати занепокоєння мешканців столиці. Запевняємо, що у Києві спокійно та серйозних пожеж не спостерігається. На півночі області у Новій Греблі, Бородянської ОТГ, тліють торфовища. Вітер несе запах диму в бік столиці. Показники повітря в межах норми», – пояснюють у відомстві. 

Читайте також: На перетині вулиць Хмельницького та Франка у Києві частково обмежили рух транспорту 

Якщо досі відчуваєте запах гару, у ДСНС радять зачинити щільно вікна та двері, доки запах розсіється, і тільки після цього відчиняти. 

Нагадаємо, у частині Печерського району столиці відключають гарячу воду. Відключення пов’язане з проведенням планового ремонту теплоджерела та планових гідравлічних випробувань теплових магістралей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!