Київ

У Києві відкрилась «Головна резиденція Святого Миколая»

1505 0
Щоб отримати від Святого Миколая подарунки, діти можуть розказати йому вірш чи заспівати пісню.
Фото: Музей живої історії "Мамаєва Слобода"

Фото: Музей живої історії "Мамаєва Слобода"

У тематичному дендропарку «Мамаєва Слобода» на  вул. Михайла Донця, 2 в Солом'янському районі Києва розпочала роботу «Головна резиденція Святого Миколая». Про це повідомляють у соцмережах дендропарку «Мамаєва Слобода».

Особливістю резиденції є різдвяна атмосфера зі старовинним козацьким колоритом. Тут гості зможуть погрітися, вмостившись на справжню піч, попити чай «Гербата» та почастуватися медовим печивом зі Святим Миколаєм в атмосфері дідухів, вишиваних рушників, сволоків та сухоцвітів.

 

Щоб отримати від Святого Миколая подарунки, діти можуть розказати йому вірш чи заспівати пісню.

За попереднім замовленням для відвідувачів у «Головній резиденції Святого Миколая» організовують також дні народження, тематичні екскурсії, святкові квести, різдвяні майстер-класи (наприклад, з розпису іграшок або виготовлення різдвяної свічки), театралізовані дійства та інші розваги.

«Головна резиденція Святого Миколая» працюватиме до 26 го грудня.

Нагадаємо, 9 грудня на ВДНГ в Києві розпочне роботу  різдвяна локація «Зимова Країна».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!