Київ

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл»

1351 0
Маршрут трейлу проходить через озера, дубові та соснові ліси, піщані пляжі. Він розрахований для бігу, скандинавської ходьби та їзди на гірському велосипеді.
ФОТО: КМДА

ФОТО: КМДА

У Києві відкрили стежку для активного відпочинку «Труханів трейл». Вона створює більше можливостей для занять спортом на відкритому повітрі. Про це повідомили КМДА.

Зазначається, що «Труханів трейл» – ініціатива міської влади. Маршрут розрахований для бігу, скандинавської ходьби та їзди на гірському велосипеді.

Маршрут трейлу проходить через озера, дубові та соснові ліси, піщані пляжі. Також він містить кілька ефектних фотозон і зручних місць для відпочинку.

Вирушити на прогулянку трейлом можна з однієї із двох стартових точок – біля Пішохідного або Північного мосту.

Протяжність «жовтого» маршруту – 11,4 км, «синього» – 8,7 км. Маршрут передбачає наявність громадських вбиралень, пунктів медичної допомоги і муніципальної охорони на старті та фініші.

Нагадаємо, у Києві активісти відреставрували історичні двері будинку на Саксаганського 112-А, які планував відновити загиблий на війні київський екскурсовод і активіст Сергій Миронов.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: київ, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!