Київ

У Києві відкрили виставку робіт переможців міжнародного фестивалю МАЛЮЙ.UA

922 0
Виставка триватиме до 6 червня.
Фото: Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе / Facebook

Фото: Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе / Facebook

У Музеї-майстерні І.П. Кавалерідзе в історичному та культурному центрі Києва Андріївському узвозі відбулося відкриття виставки Переможців VI Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA.

На виставці представили сімдесят робіт юних художників і скульпторів з семи країн: України, Канади, Чорногорії, Азербайджану, Німеччини, Швеції та США. Виставка триватиме до 6 червня (Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе, Андріївський узвіз, 21.

Зазначимо, VI Міжнародний Художній Фестиваль МАЛЮЙ.UA організований Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM, промоушн і продакшн компанією STUDIORAR під патронатом Міністерства культури та інформаційної політики України. Організатори зазначають, що нові покоління несуть своє бачення старшим у форматі міжнародного спілкування, що знайомить різні країни з культурою один одного, розвиває взаєморозуміння та дружбу між народами.

До слова, у Національному музеї історії України відкрилася виставка «Портрети Маріуполя».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!