Київ

У Києві відновлює рух єдиний комунальний маршрут, який обслуговує Татарку

724 0
Мова про автобус № 31.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Відзавтра у Києві відновлює рух автобусний маршрут № 31 «Станція метро «Політехнічний інститут» – вулиця Татарська». Про це повідомили в КМДА.

Водночас через ремонт на Татарській, а саме на ділянці від Нагірної до Загорівської, автобуси тимчасово курсуватимуть за зміненою схемою. 

Зокрема, до закінчення ремонтних робіт маршрут виглядатиме так: станція метро  «Політехнічний інститут» – проспект Берестейський (у зворотному напрямку вулиця Ростиславська – вулиця Шолуденка) – вулиця Богдана Гаврилишина – вулиця Довнар-Запольського – вулиця Дегтярівська – вулиця Білоруська – вулиця Деревлянська – вулиця Юрія Іллєнка – вулиця Академіка Ромоданова (у зворотному напрямку вулиця Овруцька) – вулиця Загорівська – вулиця Половецька – провулок Татарський – вулиця Татарська.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ремонтні роботи на Татарській триватимуть до кінця травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!