У Києві вночі горів кінотеатр

1181 0
Жертв та постраждалих немає.
Фото: ГУ ДСНС України

Фото: ГУ ДСНС України

Минулої ночі в Києві сталась пожежа в недіючому кінотеатрі «Тампере». Спочатку про це почали писати очевидчі у соціальних мережах, а потім повідомили в Головному управлінні ДСНС в столиці. 

«11 травня о 23:50 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Героїв Севастополя, 44, що у Солом'янському районі столиці. До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів», – пояснюють рятувальники.

По прибуттю встановили, що у 3-поверховому недіючому кінотеатрі, розміром 50х20 м в глядацькій залі на 1-поверсі виникла пожежа з розповсюдженням на 2-й та 3-й поверхи.

О 00:54 пожежу локалізували, а о 01:54 ліквідували. На місці події задіяли 5 одиниць техніки та 20 людей особового складу.

Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронцями. Жертв та постраждалих немає.

Фото: Головне управління ДСНС України в м. Києві, з відкритих джерел
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!