Київ

У Києві встановили першу сортувальну капсулу нового зразка

1248 0
Капсула працюватиме за принципом самообслуговування.
Фото: «Україна без сміття»

Фото: «Україна без сміття»

Ініціатива «України без сміття» відкрила першу сортувальну капсулу нового зразка на базі переобладнаного морського контейнера. Про це ініціатива повідомила у Facebook.
 
Капсулу встановили на території Forum Business City – бізнес-містечка БЦ «Форум» поблизу станції метро «Лук'янівська» (вул. Пимоненка, 13).
 
 
 
 
Зазначається, що сортувальна капсула працюватиме за принципом самообслуговування. На кожній такій міністанції можна буде здати 25 позицій вторинної сировини. Окрім цього капсула є переобладнаним морським контейнером, усередині для дизайну використали матеріал з переробленого пластику від українського бренду – The Good Plastic Company.
 
Організатори кажуть, що інноваційна сміттєва інфраструктура стане ціннісним якорем для житлових комплексів і бізнес-містечок всіх міст України, як наслідок, співдія у напрямку зробить міста кращими, безпечнішими, зручнішими та щасливішими.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!