Київ

У Києві висадили алею бузку на честь полеглого воїна

838 0
Саме бузку, бо він дуже любив запах цих квітів навесні
ФОТО: КП УЗН ДЕСНЯНСЬКОГО РАЙОНУ

ФОТО: КП УЗН ДЕСНЯНСЬКОГО РАЙОНУ

У сквері «Алея Добровольчих Батальйонів» у Києві висадили кущі бузку на честь загиблого військовослужбовця ЗСУ Тараса Коваля. Про це повідомили у КП УЗН Деснянського району.

«Збили з ніг - бийся на колінах, не можеш йти - лежачи наступай». Ці сильні слова, присвячені пам‘яті полеглого героя, військовослужбовця ЗСУ Тараса Коваля з’явилися у сквері «Алея Добровольчих Батальйонів» разом із щойно висадженими кущами ніжних квітів бузку.

Тарас народився і виріс у Києві, більшу частину свого життя прожив у Деснянському районі.

З 2014 року боронив суверенітет та територіальну цілісність України на Донеччині, стояв на захисті Донецького аеропорту, захищав м. Київ під час повномасштабного вторгнення.

Свій останній бій прийняв у березні 2022 року під час оборони Харківщини.

За ініціативи нареченої полеглого захисника України Тараса Коваля, працівниками КП УЗН Деснянського району разом з небайдужими мешканцями на території одного зі скверів району вшанували пам‘ять героя пам’ятною дошкою та алеєю з кущів бузку.

«Саме бузку, бо він дуже любив запах цих квітів навесні», — зазначає наречена військовослужбовця Юлія.

Нагадаємо, Петиція про створення Національного пантеону Героїв України на території парку «Аскольдова могила» у Києві набрала необхідні 25 тисяч голосів.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!