Київ

У Києві з 5 липня через спеку вводитимуть обмеження руху для вантажівок

844 0
Йдеться про вантажний транспорт масою понад 24 тонни.

У Києві з 5 липня вводитимуть обмеження руху великовагових транспортних засобів при температурі повітря більше +28ºС. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури, передає пресслужба КМДА.

Тож, у випадку перевищення денної температури повітря понад +28°С з 10:00 до 22:00 обмежуватимуть в’їзд та пересування Києвом великогабаритного автотранспорту вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.
 

Зазначається, що контроль за дотриманням водіями великовагових транспортних засобів обмеження руху вулично-дорожньою мережею здійснюватиме Управління патрульної поліції у м. Києві.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!