Київ

У Києві за березень зафіксували 6 температурних рекордів

659 0
У рейтингу найтепліших цьогорічний березень посів 11 позицію.

З 24 по 26 березня у Києві було зафіксовано 6 рекордних показників температури повітря, підрахували синоптики. Про це повідомили у Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського.

«Середньомісячна температура повітря березня у Києві склала 4,8°С, що вище кліматичної норми на 2,3°С. У рейтингу найтепліших цьогорічний березень посів 11 позицію», – йдеться у повідомленні.

Найхолодніше цього місяця було 13 березня, коли мінімальна температура знизилась під ранок до -4°С, а найтепліше – 24 числа, коли максимальна температура підвищилась до +20°, встановивши таким чином температурний рекорд.

При цьому протягом трьох діб, з 24 по 26 березня у Києві було зафіксовано шість рекордних показників температури повітря.

Як повідомлялося раніше, у Києві на найдовшій алеї сакур розквітли первоцвіти.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!