Заступника голови Федерації профспілок підозрюють у розтраті 138 млн гривень

913 0
Його заарештували.
Фото умовне. Фото: з відкритих джерел

Фото умовне. Фото: з відкритих джерел

У Києві заарештували заступника голови Федерації профспілок. Йому висунули підозру у розтраті майна в особливо великих розмірах. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України. 

«За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора заступнику голови Федерації профспілок України повідомили про підозру у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). За даними слідства, підозрюваний як голова наглядової ради ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» прийняв рішення про продаж об’єкту нерухомого майна – Київської курортної бальнеолікарні площею 11 тис 672 кв. метрів. Згідно з висновком судової оціночно-будівельної експертизи, загальна вартість майна становить понад 138 млн грн», – йдеться в повідомленні. 

Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі понад 124 млн грн, а також відсторонили від займаної посади.

Читайте також: Російський депутат з «медаллю» від пушиліна має 11 квартир у Києві 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного привласнення та відчуження курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів посадовими особами Федерації професійних спілок України, ПрАТ «Укрпрофоздоровниця, ПрАТ «Укрпрофтур» та інших підконтрольних їм юридичних осіб триває.

Нагадаємо, столичному підприємцю повідомили про підозру за незаконний продаж гуманітарної допомоги на 20 тисяч доларів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!