Київ

Американський дім у Києві разом із Міським театром запустили курс зі створення аудіопрогулянок на лівому березі

763 0
Учасники курсу матимуть змогу отримати знання про роботу зі сценарієм, монтажем, про професійний запис музики та опанують навички медіавиробництва.
Фото: Американський дім

Фото: Американський дім

Американський дім у Києві разом із Міським театром запускають навчальний курс зі створення аудіопрогулянок на лівому березі Києва. Про це вони повідомили в Instagram.

«Вчись створювати і проводити аудіопрогулянки, досліджуй лівий берег Києва та розповідай його історії, приєднавшись до курсу та спільноти охочих розвиватись в напрямках урбаністики, медіа, комунікацій, історичних досліджень та культурних проєктів», – йдеться у пості.

На курсі учасники не тільки дізнаються історію лівого берега Києва, але й отримають знання про роботу зі сценарієм, монтажем, про професійний запис музики та опанують навички медіавиробництва тощо.

Куратор цього курсу є драматург, засновник Міського театру Дмитро Левицький. Лектори та лекторки: режисер, резидент Міського театру Ігор Бабаєв, культурологиня, резидентка Міського театру Марія Борисова, удожниця та дослідниця Даіна Дієва, дослідник архітектури Семен Широчин, музикант та саунд-дизайнер Олексій Подать, а ще лектори та експерти зі США.

Реєстрація на курс триває до 21 травня включно, список учасників буде сформовано до 30 травня. Як і всі ініціативи від Американського дому у Києві, навчання на курсі безкоштовне, а також воно відбуватимуться українською та англійською мовами.

Заняття розпочнуться 7 червня 2023 року, триватимуть 2 місяці та проходитимуть офлайн 3 рази на тиждень. Курс включатиме лекції, практичні заняття та завдання, прогулянки та роботу на Лівому березі. Усі, хто створить аудіопрогулянку, отримають сертифікат від Міського театру та Американського дому в Києві, а презентація аудіопроєктів відбудеться в серпні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!