Київ

У Києві відкрили рух з’їздом з Дарницького мосту на лівому березі

2102 0
Відкриття руху Дарницьким мостом суттєво розвантажить інші переправи Києва
Фото: Максим Шкіль

Фото: Максим Шкіль

У Києві завершили будівництво розв'язки на Дарницькому мосту. Про це повідомив Максим Шкіль, засновник групи компаній "Автострада".

«Запрошую водіїв скористатися новими з’їздами Дарницького мосту та оцінити якість робіт від Autostrada!», - наголосив він.

Нагадаємо, будівництво з'їздів з Дарницького мосту розпочалося наприкінці 2021 року, проте через війну роботи було зупинено на три місяці. Відновлення будівництва з'їздів розпочалося у травні 2022 року.

Побудовані з'їзди з мосту стануть особливо актуальними для киян, оскільки сусідні мости через Дніпро (Південним рух обмежений та Патона) залишилися значно перевантаженими.

Окрім цього, розв'язка відкриє з'їзд на Дніпровську набережну, що дасть можливість зручного сполучення правого берега та житлового масиву ПОХ (Позняки-Осокорки-Харківський).

Готовий міст стане важливим елементом транспортної інфраструктури Києва – забезпечить зручне та швидке сполучення між різними частинами міста та допоможе зменшити транспортні затори, особливо в часи пік.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!