У Києві збільшили кількість генераторів для підключення бюветів

618 0
У столиці збільшили кількість джерел альтернативного живлення, які за необхідності під’єднають до бюветних комплексів у разі тривалої відсутності електроенергії.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

На сьогодні вже 137 бюветів можуть бути під’єднані до генераторів. Про це повідомили у КМДА.

«Ми не припиняємо працювати над тим, щоб зміцнити наші ресурси для протистояння ворогу, який постійно обстрілює енергетичну інфраструктуру. Ми пам’ятаємо 31 жовтня, коли у результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури були знеструмлені деякі водопровідні насосні станції. Бювети стали тимчасовим джерелом води для містян, поки роботу системи не було відновлено», – сказав перший заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що у столиці загалом працює понад 170 бюветних комплексів, роботою яких опікується спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство «Київводфонд».

На сайті підприємства розміщена мапа бюветів. На карті бювети позначені різними кольорами, зокрема фіолетовим – ті комплекси, що мають можливість підключення до генератора.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!