Збита над Києвом ракета впала на багатоповерхівку. Є руйнування будинку та жертви

4712 0
Наразі відомо про трьох постраждалих та одну загиблу людину.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Вранці 17 березня у Дарницькому районі Києва залишки збитої ракети впали на багатоповерхівку, через що сталося руйнування та загоряння будинку. Наразі відомо про трьох постраждалих та одну загиблу людину. Про це повідомляють в ДСНС України.

Рятувальники отримали повідомлення про пожежу та руйнування житлового будинку о 05:02 год. По прибутті надзвичайники встановили, що через падіння залишків збитої ракети сталося руйнування конструкцій будинку на 16-му та технічному поверсі, а також загоряння у квартирі на 16-му поверсі.

О 5:49 займання на площі 20 кв. м ліквідовано.

Людей евакуюють з 11-го та вищих поверхів будинку. Тривають аварійно-рятувальні роботи по розбиранню конструкцій та пошуку людей.

За попередньою інформацією, на місці евакуйовано 30 осіб, з яких 3 постраждало. Загинула 1 особа. Інформація уточнюється.

Нагадаємо, внаслідок ворожих обстрілів вчора стався обвал багатоповерхівки у Шевченківському районі Києва. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!