У Києві знесуть 10 будинків, пошкоджених внаслідок російської агресії

3504 0
Водночас відновити планують понад сотню будинків.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києві внаслідок дій російських військових пошкоджені 10 будинків, що вже не підлягають відновленню. Будівлі розбиратимуть. Про це повідомляє мер столиці Віталій Кличко. 

«Близько 10 будинків, там, де пошкоджено несучі конструкції, потрібно буде розбирати. Вони не можуть бути відремонтовані. Будемо зараз повертатись до звичайного життя та робити все, щоб відновити життєдіяльність. Це стосується ремонтів, відновлення інфраструктури. Багато роботи нам потрібно зробити», – каже він. 

Читайте також: У Києві запускають нові трамваї та скорочують інтервал руху метро

Також внаслідок російської агресії у Києві пошкоджені понад 100 будинків. Наразі місто розробляє план їхнього відновлення. 

Нагадаємо, що від ударів окупанта з 24 лютого у столиці пошкоджені 167 житлових будинків. Це будинки від двох до чотирнадцяти поверхів. Ступінь пошкодження та руйнувань різна. Крім того, пошкоджень зазнали: 44 школи, 26 дитячих садків, 1 дитячий будинок, 11 адміністративних будівель.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!