У Києві знімають фільм про сина Івана Франка

2453 0
Після Києва зйомки фільму «Інший Франко» відбудуться у Львові.

У Києві стартували зйомки історичної біографічної драми «Інший Франко». У стрічці покажуть життя молодшого сина письменника Івана Франка, який відзначився бурхливим життям і таємничою смертю. Про це повідомляє Detector.media.

Головну роль Петра Франка виконує актор В’ячеслав Довженко (відомий за фільмами «Кіборги», «Свінгери»), а його дружину Ольгу зіграє акторка Надія Левченко (відома зйомками в телесеріалі «Черговий лікар»). Роль товариша Франка-молодшого виконає режисер Ахтем Сеітаблаєв («Кіборги», «Хайтарма», «Чужа молитва» та ін.), а доньку сина Каменяра зіграє Ірина Кудашова (серіал «Школа»).

Знімальним майданчиком картини став один із павільйонів заводу «Кузня на Рибальському». Після Києва зйомки фільму «Інший Франко» відбудуться у Львові, а прокат планують на другу половину 2020 року.

Читайте також: У Львові стартує сезон безкоштовних кінопоказів на даху Центру Довженка

Додамо, що 90-хвилинний фільм «Інший Франко» виграв конкурс Міністерства культури України 2018 року під робочою назвою «Третій син Каменяра». Бюджет кінострічки становить понад 30 мільйонів гривень. Для режисера фільму Ігора Висневського стрічка стане повнометражним дебютом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!