Київ

У «Київавтодор» проводять обшуки

978 0
Поліція відкрила кримінальне провадження. Підозрюваним загрожує до 8 років позбавлення волі.
Фото: Київська міська прокуратура / Facebook

Фото: Київська міська прокуратура / Facebook

У КК «Київавтодор», районних КП ШЕУ та в підрядників правоохоронці проводять обшуки за фактом привласнення бюджетних коштів. Про це повідомили у поліції Києва та в Київській міській прокуратурі
 
Наразі відомо про 20 одночасних обшуків у службових приміщеннях, що відбуваються в рамках слідчих дій у межах розпочатого провадження за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особи КК «Київавтодор» та КП ШЕУ Подільського, Печерського, Солом’янського та Шевченківського районів столиці шляхом забезпечення підпорядкованим та афілійованим підприємствам перемоги під час проведення державних закупівель на послуги з капітального ремонту доріг, благоустрою та ліквідації аварійної ямковості у м. Києві.
 
 
 
 
 
 
Як повідомили в поліції, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення, розтрата майна чи заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Досудове розслідування триває.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!