Київ

У Києві забудовник розповів про наслідки падіння уламків збитого БПЛА на недобудований ЖК

1239 0
Наразі фахівці обстежують будівлі для виявлення пошкоджень і підрахунку збитків.
Фото: «Київміськбуд»

Фото: «Київміськбуд»

Під час чергової атаки на Київ, у ніч проти суботи 20 травня, уламки збитого безпілотника впали на новобудову і пошкодили будівлю в ЖК «Урлівський-2» на Позняках. Про це повідомили у пресслужбі «Київміськбуд».

Зазначається, що конструкція будинку зазнала пошкоджень, на кількох поверхах вибито вікна, зруйновано деякі огороджувальні зовнішні та внутрішні конструкції. Крім цього, ударною хвилею пошкодило сусідній будинок.

«Наразі фахівці обстежують будівлі для виявлення пошкоджень і підрахунку збитків», – повідомляють у компанії.

Також «Київміськбуд» співпрацює з усіма необхідними відомствами, щоб законодавчо зафіксувати подію.

Додамо, ЖК «Урлівський-2» є проєктом комфорт-класу та складається з чотирьох 26-поверхових будівель загалом на 988 квартир. Будівництво трьох корпусів призупинено, четвертий планують здати в експлуатацію наприкінці 2023 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!