Київ

У київській гімназії закликали 1 вересня замість квітів учителям задонатити на ЗСУ

994 0
Ініціатива знайшла підтримку серед батьків
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

У столичній Гімназії біотехнологій № 177 вирішили на свято першого дзвоника відмовитися від традиційних букетів вчителям. Замість квітів там просять витратити кошти на допомогу ЗСУ. Про це повідомляється на сторінці гімназії у facebook.

«У цей нелегкий для нашої Батьківщини час, адміністрація та вчителі нашого закладу освіти просять Вас цього року відмовитись від купівлі квітів на свято Першого дзвоника (1 вересня), натомість, кошти, які ви планували витратити на купівлю букету, покласти до скриньку в центральному холі гімназії. Всі зібрані гроші підуть на допомогу випускникам нашої гімназії, які зараз боронять незалежність та територіальну цілісність України, а також наші з вами життя!», - йдеться в оголошенні.

Судячи з коментарів, ініціатива знайшла підтримку серед батьків.

Нагадаємо, керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк закликав 1 вересня кошти, які, можливо, хотіли скерувати на квіти вчителям, перерахувати на допомогу діткам, які постраждали під час війни.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!