Київ

У Київській картинній галереї відкриють виставку молодих митців

1184 0
На виставці покажуть молоде мистецтво, у кожну роботу творці вклали свої роздуми над містом.
Фото: Нацiональний музей «Київська картинна галерея»/Facebook

Фото: Нацiональний музей «Київська картинна галерея»/Facebook

10 березня  у Національному музеї «Київська картинна галерея» відкриють колективну виставку "Відкритий простір. Хроніки переходу", повідомляють у Facebook.
 
 
У приміщенні розмістять роботи студентів, викладачів та випускників Майстерні формального живопису Національної академії образотворчого мистецтва й архітектури.
 
 
Організатори виставки кажуть, що у роботи автори вклали власні роздуми над містом, як великим вузлом, точкою перетину реальностей та їх гравців. Цей вузол ніби пульсує від великих потоків інформації, бурхливого розвитку технологій, перетину доль людей всередині нього. І невпинно піддається змінам, особливо в такий турбулентний період, коли у місто і життя містян проникає реальність війни.
 
 
Відкриття виставки заплановане цієї п'ятниці, о 16 годині. Вхід на відкриття вільний, а від 11 березня вартість повного вхідного квитка становитиме 150 грн (пільговий квиток — 75 грн). Працюватиме "Відкритий простір" до 10 квітня 2023 року.
Фото: Національний музей «Київська картинна галерея»/Facebook
Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!