Київ

У Київській обласній лікарні розширять реабілітаційне відділення для військових

745 0
Навесні цього року в у лікарні відкрили реабілітаційне відділення, розраховане на 30 ліжок.

У реабілітаційному відділенні Recovery, що працює на базі Київської обласної лікарні, створять 20 додаткових місць для військових. Про це повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

Наразі в закладі вже функціонують 12 інклюзивних палат на 30 ліжок. Додаткові місця облаштують протягом 3-4 місяців. 

«З моменту його відкриття реабілітаційні процедури отримали 58 військових, чимало – продовжують лікування. Запит на такі послуги великий, тому була досягнута домовленість про збільшення місць», – зазначив Кравченко.

Читайте також: у Києві занедбаний ЖЕК перетворять на центр реабілітації

У центрі облаштовані зали фізичної реабілітації, кабінети апаратної фізіотерапії та масажу, кабінет ерготерапії, маніпуляційна й перев’язувальна. Центр облаштований з урахуванням принципу інклюзивності. Комплексна стаціонарна реабілітація військових надається за Програмою медичних гарантій НСЗУ.

Нагадаємо, у Києві на базі міського госпіталю створять центр реабілітаційної та паліативної допомоги військовим.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!