У київському метро збільшують інтервали руху поїздів

922 0
Зміни діятимуть з 1 листопада.
Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київське метро / Фото: з відкритих джерел

У київському метрополітені з 1 листопада змінюють графіки руху поїздів. Так, у пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в міжпік – 8-10 хвилин.

Джерело: перший заступник голови КМДА Микола Поворозник

«Фахівці постійно здійснюють моніторинг пасажиропотоків на станціях київського метро. Відповідно до цих показників, ми відрегулювали графіки руху і збільшили інтервали між поїздами. Дуже важливо, що такий режим роботи метро дасть змогу більш заощадливо споживати електроенергію. Адже через постійні російські удари по об’єктах критичної інфраструктури країни ситуація з електропостачанням залишається складною», – пояснив він.

Читайте також: Від ракетних ударів по Київщині постраждали дві людини

Поворозник також додав, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками метро призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Нагадаємо, у Києві пошкодили енергетичний об’єкт, що живить близько 350 тисяч квартир. Спеціалісти працюють над тим, щоб відновити електропостачання.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!