Київ

У київському тролейбусі зацькували хлопця, який хотів провезти велосипед

956 0
Велосипед був у непридатному для їзди стані
Фото: Олексій Кушка

Фото: Олексій Кушка

У київському тролейбусі №37 водійка та пасажири цькували 13-річного хлопця, який перевозив велосипед, вимагаючи покинути салон. Водійка громадського транспорту погрожувала поліцією. Про цю історію розповів засновник veliki.ua Олексій Кушка.

Жінка посилалася на правила перевезення, згідно з якими велосипед можна перевозити лише в розібраному вигляді. Водночас у правилах, затверджених 2019 року, не пояснюється, що таке розібраний вигляд.

Водійка відмовилася продовжити рух, поки хлопець не вийде. На відео видно, що до підлітка агресивно звертався та намагався вихопити велосипед чоловік, який, за його словами, запізнювався на роботу. Але, побачивши камеру, відійшов. На нього також почали «тиснути» інші пасажири. У результаті хлопець вийшов з салону.

Дізнавшись про інцидент, Кушка знайшов хлопця у соцмережах і подарував йому велосипед.

«Хлопця звати Тимофій. Він взяв у дядька велосипед, для того що б їздити, бо використовує з матір’ю один на двох. Але він довго стояв без потреби і колеса були спущені. Хотів повернути його, але на спущених колесах важко переміщуватись. Пішов на зупинку тролейбуса 37 на Троєщині. Водій тролейбуса не пустила спочатку, хлопець прочитав правила перевезень і наздогнав тролейбус! На спущених колесах наздогнав! Зайшов у тролейбус», - розповів він.

«Ти молодець, бо протистояв більшій кількості людей і оперував законом. Не побоявся йти проти майже всіх маючи незручну позицію», - зазначив Кушка.
 
 
Він також додав, що тролейбус стояв 7-10 хвилин через небажання водія продовжувати рух. При тому водій говорив не українською.
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!