У Київському зоопарку народилось дитинча гуанако

1221 0
Малечі дали ім'я Люсія
Фото: Київський зоопарк

Фото: Київський зоопарк

Кияни та гості столиці можуть відвідати зоопарк та подивитись на родину гуанако, а також на найбільших сухопутних хижаків та травоїдних нашої планети, рідкісних птахів, рептилій та багато інших тварин. Про це повідомили у Київському зоопарку.

«Чергове поповнення в Київському зоопарку. Це маленька руда гуанако – Лусія, якій сьогодні виповнилось два тижні. Її мама Ракель не відходить від малечі та її однорічної сестрички Крісті, а тато Рікардо опікує їх цілодобово. Навіть вночі він стоїть на сторожі, поки його «дівчатка» солодко сплять», - розказали доглядачі зоопарку.

Гуанако – дикий предок альпак. У природі їх можна зустріти в пампасах і високогір’ї Анд. Тварини травоїдні, харчуються трав’янистими рослинами, корою, листям кущів та гілками.

Нагадаємо, кияни та гості столиці можуть подивитись на 11 чорних лебедів, які мешкають на території Київського зоопарку. 

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!