Київ

У лісі під Іванковом на Київщині автомобіль наїхав на міну. Водій загинув

4157 0
Деокуповані території ще тривалий час будуть потенційно небезпечними для громадян

У Київській області у лісі між селами Олива та Осовець Іванківської територіальної громади внаслідок наїзду автомобіля на вибухонебезпечний предмет загинув чоловік. Про це повідомляє ДСНС України.

«20 вересня о 08:13 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про загоряння лісу внаслідок вибуху між селами Олива та Осовець Іванківської територіальної громади», — йдеться у повідомленні.

Рятувальники повідомляють, що коли прибули на місце займання, виявили, що легковий автомобіль ВАЗ 2101 наїхав на міну. Здійнялася пожежа, водій автівки загинув.

«Внаслідок вибуху загинув водій — чоловік 1994 року народження», — сповіщає пресслужба ДСНС України.

Рятувальники нагадують, що деокуповані території ще тривалий час будуть потенційно небезпечними для громадян. Тож просять місцевих жителів утримуватися від відвідування лісів, лісосмуг, полів, місць, де велися бойові дії.

Нагадаємо, у лютому біля Макарова під  час виконання польових робіт 47-річний водій трактора натрапив на ворожу протитанкову міну. Внаслідок вибуху техніка зазнала серйозних ушкоджень, але тракторист вцілів та уник серйозних травм.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!