Київ

У ліцеї в Гатному під Києвом облаштували укриття за 11 млн грн

1704 0
Сховище обладнали телевізорами, інтернетом, санвузлами, душовими кабінками, генераторами, 5 тренерськими, 4 залами та інтерактивними дошками.
Фото: Facebook/Олександр Паламарчук

Фото: Facebook/Олександр Паламарчук

У Гатному на Київщині зі старого підвалу місцевого ліцею створили сучасне укриття. Його обладнали зручностями, такими як душові кабіни, вентиляція та система відеонагляду. Про це розповів сільський голова Олександр Паламарчук.

«Із страшного підвального приміщення, можна зробити сучасне укриття із повним інтерактивним обладнанням та в подальшому спортивну школу, де дітки після навчання будуть займатися різними видами єдиноборств та танцями», — написав Паламарчук.

Сховище обладнали телевізорами, інтернетом, санвузлами, душовими кабінками, генераторами, 5 тренерськими, 4 залами та інтерактивними дошками.

За його словами, у сховищі приділили увагу циркуляції повітря. Там встановили професійну припливно-витяжну вентиляцію з терморегулюванням повітря, яка розрахована до 1000 кв.м. Також обладнані два входи і виходи.

Як зазначив сільський голова, це приміщення слугуватиме укриттям та спортивною школою.

Як стало відомо із системи прозорих закупівель Prozorro, облаштування такого укриття обійшлося у понад 11 млн гривень (11 170 142 грн).

Нагадаємо, уряд затвердив надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти. Зокрема, Київщина отримає близько 163,5 тисяч гривень для облаштування укриттів у школах області. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!