У ЛКП Лев можна безкоштовно прочіпувати собак

1958 0
Тварина має бути попередньо зареєстрована на сайті animal-id.net, у єдиній міській базі та отримати реєстраційний жетон.
Фото: Ірина Шелест

Фото: Ірина Шелест

У ЛКП «Лев» стартувала акція з безкоштовного чіпування домашніх собак. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Безкоштовно прочіпувати собаку можнав ЛКП «Лев», що на вул. Промисловій, 56. Також прочіпувати улюбленця можна безкоштовно або на пільгових умовах в інших приватних ветклініках.

Вартість послуги на пільгових умовах становить 99 гривень. Акційне чіпування проводять лише для собак, які проживають на території Львова.

Тварина має бути попередньо зареєстрована господарем на сайті animal-id.net, у єдиній міській базі, та отримати реєстраційний жетон. Усі ці послуги можна отримати у ветеринарній клініці, де проводять чіпування. Собака повинен бути щеплений від сказу, що зробили не пізніше, ніж за рік до моменту чіпування.

Читайте також: Перезавантаження ЛКП «Лев»: 10 фото до і після року змін 

Зареєструвавши тварину на сайті та обравши ветеринарну клініку зі списку, можна одразу приходити. З собою необхідно мати: паспорт громадянина України, ветеринарний паспорт собаки і тварину. Для того, аби отримати послуги, можна  телефонувати за номером 068 53 54 545, після прослуховування автовідповідача натиснути 1.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!