До Львова з Нідерландів передадуть ще 65 тисяч цибулин тюльпанів

808 0
Подаровані сорти тюльпанів підібрали так, щоб вони цвіли якомога довше.
Фото умовне

Фото умовне

Із Нідерландів до Львова передали другу партію цибулин сортових тюльпанів. Їх планують висадити в населених пунктах Львівської громади, а також в основних найбільш відвідуваних парках Львова, де є клумби.

Джерело: пресслужба ЛМР, заступниця керівника управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко у коментарі Tvoemisto.tv

«Сподіваюсь, що наступного тижня розпочнемо висаджувати. Наразі чекаємо другу партію, яка буде у розмірі 65 тис. цибулин. Після прибуття зрозуміємо, які є сорти, які можна поєднувати, і тоді одразу почнемо садити», – зазначила Оксана Луцко.

Читайте також: У Львівському парку з'явилися вказівники про безпеку дітей. Фото

Важливо, що подаровані сорти тюльпанів підібрали так, щоб вони цвіли якомога довше – коли одні квіти відцвітуть, то інші лише починатимуть.

Нагадаємо, що нещодавно з Нідерландів до Львова відправили 60 тисяч цибулин сортових тюльпанів, більшість з яких стануть окрасою центральної частини міста. Такий подарунок Львову зробив голландець, підприємець, який вже робив подібний проєкт в Києві до війни. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!