У львівській лікарні на хабарі затримали хірурга

19118 0
Лікар вимагав гроші за витяг з медкарти про захворювання, яке звільняє від військової служби.
Фото Роман Балук

Фото Роман Балук

У середу, 20 грудня, у Львові в лікарні святого Луки, що на вулиці Навроцького, на хабарі затримали медика. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«За версією слідства, хірург лікарні св. Луки, що на вулиці Навроцького, спільно з третіми особами вимагав від пацієнта 2 тис. доларів за витяг з медичної карти про наявність захворювання, яке звільняє від військової служби», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У пункті пропуску на Львівщині чоловік за хабар хотів перетнути кордон

У міськраді також назвали прізвище медика. Це О. Голуб, який працював у лікарні з 2001 року. Зараз у його кабінеті тривають обшуки. Відомо, що лікаря на час розслідування буде відсторонено від роботи.

Нагадаємо, Галицький районний суд наприкінці листопада цього року виніс вирок львівському інфекціоністу Ігорю Бернику, який дав працівнику Служби безпеки України 15 тисяч доларів, щоб виїхати за кордон на початку повномасштабного вторгнення. Суд призначив йому чотири роки тюремного ув’язнення.

Тетяна Дзяма

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: хабар

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!