У Львівській обласній лікарні оновили приймальне відділення. Фото

1872 0
Загалом оновлені приймальні відділення відкриють у 8-ми опорних лікарнях області.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У приймальному відділенні Львівської обласної клінічної лікарні провели капітальний ремонт.

Зокрема, облаштували нове покриття від терапевтичного відділення до головного корпусу, реорганізували приймальне відділення з лабораторією, довідковою, кімнатою для відпочинку лікарів.

Також у відділенні облаштували кабінети для проведення УЗД та ехо серця.

За словами генерального директора лікарні Михайли Гички, найбільш критичними були проведення благоустрою території та облаштування під’їздів для автомобілів швидкої допомоги.

Загалом оновлені приймальні відділення будуть у 8-ми опорних лікарнях області. Уже завершили роботи на 5-ти об’єктах – у Новояворівській районній лікарні, у Львівській лікарні швидкої допомоги, 8-ій міській лікарні Львова та Львівській обласній клінічній лікарні. Також нові приймальні відділення з 1 квітня запрацюють у Червоноградській міській, Стрийській центральній районній та Дрогобицькій міській лікарні №1.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!