У Львівській області планують змінити час комендантської години

100433 0
Зараз комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00
Фото умовне

Фото умовне

Найближчим часом на Львівщині можуть змінити час комендантської години. Про це попередили під час брифінгу у Львівській обласній військовій адміністрації.

«Забезпечення режимних питань, безпекових питань має зв'язок із світловою порою доби, з наближенням зимового періоду цей час буде переглянутий», – йдеться у повідомленні.

Додамо, зараз комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00.

Читайте також: Військовий облік жінок. Що зміниться з 1 жовтня

Нагадаємо, на автошляхах Львівщини з’являться додаткові блокпости. Посилення безпекових заходів спрямоване на посилення обороноздатності регіону та запобігання дестабілізації суспільно-політичної ситуації. 

За словами речниці СБУ у Львівській області Роксолани Яворської, дестабілізація є цілком реальною, адже відомо, що ворог знову завдає удари по енергетичних об’єктах і прагне розпалити ворожнечу, поширюючи фейки і маніпуляції. Першочергове завдання СБУ зараз – не допустити провокацій, а також проникнення російських диверсійно-розвідувальних груп.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!