У «Львівській політехніці» створили простір для студентів-айтівців

2152 0
Тепер тут є відокремлений простір на 140 м² з м'якою зоною, інтернетом і місцями для підзарядки гаджетів.

На 8 поверсі Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій (ІКНІ) Національного університету «Львівська політехніка» відкрили унікальне середовище Студентський Простір, де можна буде із користю проводити вільний час між парами, працюючи над своїми проєктами та ідеями. 

Сприяла у відкритті простору компанія Agiliway. Перед цим упродовж навчального року її представники зустрічалися і спілкувалися з викладацьким корпусом та студентським самоврядуванням, щоб обговорити побажання та потреби закладу. Спільно дійшли до рішення створити Студентський Простір.

Роботу над проєктом розпочали в листопаді 2023 року. Спершу було ретельне креслення, розробка дизайну та погодження зі сторони керівництва закладу, а тоді приступили до реалізації. Основною ідеєю було створити відокремлений простір, де студенти ІКНІ могли б із користю проводити вільний час між парами, працюючи над своїми проєктами та ідеями чи просто готуючись до наступного заняття.

Тож простір відгородили скляною конструкцією, а також забезпечили його усім необхідним для роботи. Окрім базових речей (електрика із сучасними розетками для підзарядки гаджетів та Wi-Fi) загальний інтерʼєр доповнили новими столами та кріслами, також облаштували велику м'яку зону для сидіння та закупили декілька пуфів. Загальна площа Студентського Простору – 140 квадратних метрів. 

Національний університет «Львівська політехніка» є одним із провідних науково-освітніх центрів України. В компанії Agiliway переконані: такі зручні умови для навчання мотивуватимуть студентів ІКНІ Львівської Політехніки до творчості та розвитку й допомагатимуть ставати фахівцями світового рівня:

«Ми впевнені, що після нашої Перемоги Україна потребуватиме багато талантів для відродження, щоб стати потужною та успішнішою країною. Якщо ж освіта та наука занепадуть, то за яке майбутнє для нашої молоді ми боремося?»

Там і надалі продовжуватимуть розвивати українські виші, водночас не забуваючи про постійну підтримку ЗСУ.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!