У львівській школі відкрили спортивний майданчик з особливим покриттям

4352 0
За кошти міського бюджету в школі № 98 (вул. Трильовського, 12) зроблено спортивний майданчик з поліуретановим покриттям.
фото: Євгеній Кравс

фото: Євгеній Кравс

10-го квітня в мікрорайоні «Сихів» на території школи № 98 освятили і відкрили спортивний мультифункціональний майданчик. Про це повідомляє фотокореспондент Євгеній Кравс на своїй сторінці у Facebook.

Майданчик облаштований поліуретановим покриттям – пластиковою плиткою. Він зроблений за кошти міського бюджету у сумі 1 млн 300 тис. грн.

Читайте також: Північну об'їзну дорогу Львова розпочнуть будувати наступного року

До 2020 року планується відремонтувати або збудувати наново ще 15 таких майданчиків.

«Особливість майданчика у його покритті – воно поліуретанове і багатофункціональне, тобто на цьому майданчику можна грати у футбол, флорбол, гандбол, волейбол. Отож школа, яка буде користуватися цим стадіоном, і групи спортивних клубів можуть тут повноцінно займатися. Юні спортсмени випробували майданчик. З флорболістами потренувався також парох Храму Різдва пресвятої Богородиці отець Орест Фредина, який освячував майданчик та в. о. начальника управління молоді і спорту Львівської міської ради Ліна Полихата», – розповідає Євгеній Кравс

Та майданчик ще не облаштований до кінця, немає освітлення, щоб використовувати його максимальну кількість часу.

Читайте також: Благодійний Великодній кошик: 5 можливостей допомогти потребуючим у Львові

В першій половині дня майданчиком користуються учні школи, а пізніше туди приходять мешканці мікрорайону і діти з сусідніх шкіл.

У 2017 році у бюджеті управління молоді та спорту ЛМР заплановані кошти на будівництво 3-х спортивних ігрових майданчиків із штучним покриттям на суму 3 млн 800 тис. грн на території школи-ліцею «Оріяна», СЗШ № 44 та СЗШ № 67.

Фото: Євгеній Кравс.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!