У львівському аеропорту розповіли про заходи інфекційної безпеки на летовищі

2183 0
Кажуть, що у Львові служби працюють краще, аніж в Стамбулі.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Директорка міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська під час щоденного брифінгу про ситуацію із коронавірусом на Львівщині розповіла про заходи інфекційної безпеки в аеропорту.

Читайте також: План В. Де на Львівщині лікуватимуть хворих на коронавірус, якщо такі будуть

За її словами, усім пасажирам, які прибувають, вимірюють температуру. Пасажири, говорить Тетяна Романовська, сприймають це позитивно. У жодного пасажира наразі підвищеної температури не виявлено.

«Я минулого тижня подорожувала, була у двох авіахабах в Туреччині. Там таких заходів, як у нас немає. У нас краще все організовано. У них, звісно, є антисептики скрізь, у нас також», – говорить Тетяна Романовська.

Вона додає, що пасажиропотік в аеропорту не змінився.

Для забезпечення заходів інфекційної безпеки львівський аеропорт співпрацює із лабораторним центром МОЗ у Львівській області та із Західним регіональним управлінням держприкордонслужби, а також з Галицькою митницею.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року

Нагадаємо, у Львові одна людина повідомила, що була в країні, де зареєстрували випадки захворювання на коронавірус Covid-19.

Додамо, перший випадок зараження коронавірусом зафіксували у сусідній з Україною Білорусі. Там захворів студент з Ірану.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!