У львівському «Аквапарку» вибухівки не знайшли. Оновлено

2038 0
Працівників та відвідувачів львівського «Аквапарку», що на вулиці Княгині Ольги, виводять із будівлі через повідомлення про можливе замінування.
фото Міли Норд

фото Міли Норд

Зазвичай до міліції телефонують невідомі та повідомляють, що та чи інша будівля уже «замінована», хоча майже всі такі повідомлення виявляються неправдивими. Цього разу анонім повідомив, що вибухівку тільки-но збираються закласти.

«До поліції надійшла інформація від СБУ про те, що до них зателефонував чоловік, який не назвався та сказав, що о 13:00 невідомі спробують пронести вибухівку в приміщення «Аквапарку», – розповіла zaxid.net речниця головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

Зараз на місці працює підрозділ ДСНС, вибухотехніки та працівники поліції, які обстежують територію. Відвідувачів, які відпочивали у басейні та на водних атракціонах також просять одягнутися та покинути будівлю. Нових груп на заняття не пускають. Також виводять на вулицю працівників «Аквапарку» та відвідувачів фітнес-центру.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінолог з собакою та працівники інших служб. З приміщень комплексу евакуювали 97 відвідувачів та 40 працівників. Ніяких вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів поліцейські не виявили.

Зараз правоохоронці вживають заходів для встановлення особи, котра повідомила про замінування. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження,– інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!