У львівському Охматдиті на апараті ШВЛ перебуває тримісячний малюк

2705 0
У Covid-відділенні Львівської обласної дитячої клінічної лікарні станом на ранок перебуває 46 дітей.
фото: охматдит львів

фото: охматдит львів

Тримісячний малюк перебуває у реанімації Львівської обласної дитячої клінічної лікарні з Covid-пневмонією у вкрай важкому стані. Його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Про це повідомляють у пресслужбі медзакладу.

На тлі лікування, яке проводять, лікарі відзначають позитивну динаміку.

«Стільки дітей з коронавірусом у нас ще не було… Ще одне немовля народжене від хворої на коронавірусну хворобу мами. Його стан – середньої важкості», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Covid-19 на Львівщині

У Covid-відділенні Львівської обласної дитячої клінічної лікарні станом на ранок сьогодні, 19 жовтня, перебуває 46 дітей. Із них 40 мають підтверджений ПЛР-тест і ще 6 дітей чекають результатів.

Нагадаємо, що нинішня захворюваність серед дітей та молоді у вікових категоріях 0-9 і 10-19 років перевищила максимальні значення за весь час пандемії, а інтенсивність їх госпіталізації наближається до абсолютних максимумів. Для прийому дітей із коронавірусом у Львові також готують лікарню на вул. Пилипа Орлика. Вона буде резервною, куди можуть класти хворих діток після того, коли Національна служби здоров’я України підпише для закладу Сovid-пакет медичних послуг та заповняться ліжкомісця в Охматдиті.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!