У Львівському парку культури встановили копію збитого літака Іл-76. Фото

2766 0
Усі елементи інсталяції – робота працівників парку.
фото: дивись.інфо

фото: дивись.інфо

У центрі Парку культури відкрили перший у Львові інтерактивний пам'ятник-нагадування про війну на Донбасі. Про це йдеться на сторінці Парку в Фейсбуку.

Сьогодні, 14 червня, у шості роковини катастрофи Іл-76 над Луганськом, коли загинули 49 українських воїнів, встановили копію цього літака в мініатюрі. Усі елементи інсталяції – робота працівників парку.

«Саме в цьому місці, бо його щодня минають сотні людей, які в буденній і карантинній метушні не часто згадують про війну, а ще – близько до Академії сухопутних військ та частини 80 ОДШБр, які мужньо боронили, зокрема, і Луганське летовище», – йдеться в дописі.

У Парку кажуть, що цей пам'ятник нагадуватиме не про одну подію і навіть не про війну загалом, а про те, що «цінність людського життя – найбільша».

Додамо, що в Україні 14 червня вшановують пам’ять 40 українських десантників та 9 членів екіпажу літака Іл-76, збитого цього дня в 2014 році поблизу контрольованого на той час українськими військовими аеропорту Луганська.

Фото зі сторінки Парку культури в Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!