У львівському парку встановили пандуси. Деталі

2853 0
У Львові в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького облаштували пандуси для зручного пересування мам з візочками та людей з обмеженими можливостями.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Інформація про це розміщена на сторінці Парку в facebook.

«Пересуватися по парку відтепер значно комфортніше! Встановили пандуси на основних ділянках центральної алеї, наступного року покриємо весь парк. Завдяки спеціальному дерев'яному покриттю пандуси гармонійно вписуються у парковий стиль і зручні до використання, не слизько. Приходьте гуляти!», – йдеться в повідомлені.

Читайте також: Як виглядає Парк культури у Львові з висоти пташиного польоту. Відео

Нагадаємо, що наступного року в Парку культури можуть встановити новий, сучасний дитячий майданчик доступний також для дітей з обмеженими можливостями. Адміністрація Парку завдяки гранту отримала частину коштів на його створення. Однак цих коштів не вистачає, тож зараз йде пошук спонсорів та меценатів, які готові підтримати цей проект.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!