У Львівському перинатальному центрі відкрили відділення виходжування недоношених діток

3210 0
Сьогодні Всесвітній день передчасно народженого малюка.
Фото: Фейсбук Svitlana Bozhko

Фото: Фейсбук Svitlana Bozhko

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вулиці Дж. Вашингтона, сьогодні відкрили відділення постінтенсивного догляду новонароджених та виходжування недоношених дітей. Про це повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Тут відкрили 16 комфортабельних палат, 10 з яких – це індивідуальні палати підвищеного комфорту. Інші палати розраховані на 2-3 особи. Дві палати постінтенсивного нагляду для 2 та 5 немовлят з інкубаторами-трансформерами, які створюють умови, наближені до внутрішньоутробних.

З обласного бюджету на ремонт та закупівлю обладнання виділили 14 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Львівський перинатальний центр перебував на реконструкції з 2013 року. Після довготривалої реконструкції у червні 2018 року відкрили першу чергу центру. У липні цього року тут завершили роботи з реконструкції другої черги гінекологічного корпусу «Б-3».

Фото Ірини Гримак

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!