У Львівському районі ремонтують дорогу Мерещів-Добряничі

846 0
Тут запланували відновити покриття та ліквідувати аварійну ямковість на загальній протяжності приблизно 1,6 км.
фото: департамент дорожнього господарства

фото: департамент дорожнього господарства

У Львівському районі ремонтують ділянку автомобільної дороги загального користування С141139 Мерещів-Добряничі. Дорожники ліквідовують аварійну ямковість гарячою асфальтобетонною сумішшю окремими картами в межах с. Осталовичі колишнього Перемишлянського району.

Джерело: департамент дорожнього господарства. 

Як зазначив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський, підрядна організація «Шляховик-Т» вже виконала роботи з влаштування основи з щебенево-піщаної суміші. Вчора там влаштовували вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

Читайте також: На Львівщині можливі ускладення в русі через ремонт колії 

На цьому напрямку запланували відновити покриття та ліквідувати аварійну ямковість на загальній протяжності приблизно 1,6 км. Ремонтні роботи виконують за рахунок коштів державного дорожнього фонду.

Нагадаємо, що з вівторка, 15 серпня, розпочався капітальний ремонт мостового переходу через річку Малехівка на автомобільній дорозі Київ-Чоп у Малехові. Проїзд на Східному під’їзді до Львова закритий.  

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!