У Львівському районі ремонтують заклади освіти

1650 0
Роботи виконують за рахунок міського бюджету або за кошти ЮНІСЕФ.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львівському районі триває ремонт освітніх закладів. Відтак, у Дублянах в ліцеї відремонтували стелю їдальні, у Лисиничах огородили подвір’я гімназії. А у Великих Грибовичах ще ремонтують шкільні туалети. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

«В їдальні Дублянського ліцею зробили нову стелю за сучасними технологіями та модернізували освітлення. Окрім своїх естетичних функцій, матеріали стелі є вологостійкими та допоможуть утримувати у великому приміщенні їдальні тепло. До навчального року готові і укриття ліцею. Ще раніше в ньому зробили вентиляційну систему. Готові і до вимкнень електроенергії. В разі потреби генератор може забезпечити в укритті освітлення та інтернет», - розповіли в департаменті міської агломерації ЛМР.

Ці роботи виконували за рахунок міського бюджету, а також за кошти ЮНІСЕФ.

Читайте також: У львівських школах хочуть заборонити викорситання мобільних телефонів 

Зокрема, у Лисиничах обгородили подвір’я гімназії, яке межує з лісом. А у будівлі цього навчального закладу ремонтні роботи проводили в класах та коридорах. Також замінили двері та висвітлили стіни. 

Ще тривають капітальні ремонти шкільних туалетів у ліцеї Великих Грибовичів За словами директорки Любові Садовської, там мають встановити 12 унітазів, 8 умивальників, два бойлери, а також нові світильники. Ремонтні роботи у навчальних закладах Лисиничів та Великих Грибовичів виконували за кошти міського бюджету. 

Нагадаємо, школи Львівщини з нового навчального року майже повністю перейдуть на очне навчання. Загалом в області освіту здобуватимуть близько 290 тисяч учнів, що орієнтовно стільки ж, як торік. Детальніше про те, яким буде новий навчальний рік, читайте у нашому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!