У Львівському університеті фізичної культури обрали нового ректора

1191 0
Раніше виш понад 15 років очолював Євген Приступа.
Фото: google

Фото: google

Львівський університет фізичної культури імені Івана Боберського очолив Ярослав Свищ. Раніше виш понад 15 років очолював Євген Приступа. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

У Львівському державному університеті імені Івана Боберського відбулись вибори ректора. 74% виборців підтримали кандидатуру 43-річного Ярослава Свища, який є завідувачем кафедри легкої атлетики університету.

Читайте також: Наступного року у вишах України з'являться військові кафедри

Зазначимо, Ярослав Свищ – заслужений працівник фізичної культури і спорту, майстер спорту України з легкої атлетики, переможець та призер національних чемпіонатів. Він також очолює Федерацію легкої атлетики Львівської області.  Він також є членом колегії управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Додамо, Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, який готує працівників фізичної культури та спортсменів. Заснований 1946 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!