У Львівському університеті на студентку напав чоловік. Він завдав їй тілесних ушкоджень

3159 0
Нападник погрожував студентці небезпечною бритвою.
Умовне фото

Умовне фото

У вівторок, 5 березня, близько 16.00 у вбиральні Львівського національного університету імені Івана Франка невідомий чоловік напав на 20-річну студентку. Погрожуючи небезпечною бритвою, він схопив дівчину за шию та завдав їй тілесних ушкоджень. 

Як повідомили у поліції Львівщини, на крики жертви про допомогу відреагував 20-річний студент університету, який саме проходив повз вбиральню. Він спробував затримати нападника, проте тому вдалось вибігти з приміщення. Втікаючи, на вулиці Гнатюка зловмисник напав на іншу жінку – 45-річну працівницю одного з магазинів. Як і в попередньому випадку, він схопив жертву за шию та погрожував їй бритвою.

Проте студенту таки вдалось затримати його. З допомогою перехожих, які повідомили про подію на оперативну лінію 102, він утримував зловмисника до приїзду правоохоронців.

На місці події працювали правоохоронці. Особу нападника встановлено – ним виявився житель Львова віком 39 років. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!