У Львівському університеті оголосили жалобу за трагічно загиблим викладачем

3289 0
У Львівському національному університеті імені Івана Франка оголосили тиждень жалоби за трагічно загиблим на сході України викладачем Володимиром Трушем. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці Університету.
фото: facebook

фото: facebook

2-9 листопада 2015 року у Львівському університеті оголошено тижнем жалоби за трагічно загиблим викладачем Володимиром Трушем. Рішення було прийнято на засіданні ректорату 2 листопада (протокол №8), – йдеться у повідомленні. Про деталі похорону обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, у суботу, 31 жовтня, на східному кордоні України під час виконання бойового завдання трагічно загинув, підірвавшись на ворожій розтяжці Володимир Васильович Труш, капітан Збройних сил України, старший викладач факультету культури та мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!