У Львівських школах облаштують 24 спортивні майданчики та стадіони

1898 0
Будівельні роботи обіцяють завершити цього року.
Фото: Resuelto.com

Фото: Resuelto.com

До кінця року у Львові планують облаштувати 24 стадіони та майданчики. Крім цього, 7 навчальних закладів стали переможцями конкурсу «Громадського бюджету» і розпочали підготовку документації для виконання робіт з ремонту спортивних майданчиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Зокрема, спортивний майданчик до кінця року має з’явитись у школі №27. Доступ до нього матимуть не тільки школярі, а і мешканці прилеглих вулиць. Загальна вартість його будівництва становить 4,76 млн грн.

«Тут буде відпочинкова зона, спортивний майданчик, футбольне та баскетбольне поле. Зараз у 33 навчальних закладах відбуваються ремонти спортивних майданчиків або стадіонів. Цьогоріч на ремонт спортивних майданчиків і стадіонів виділили 55 млн грн», – каже очільниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Читайте також: А ви вже бігаєте? 5 відповідей на основні питання про біг

Загалом на ремонт спортивних майданчиків та стадіонів у Львові цьогоріч виділили 36,9 млн грн. У 2018 році заплановано завершити ремонт двох стадіонів у 65 та 68 школах, ремонт майданчиків у 17, 66, 83, 96, 6, 100, 57 школах та гімназії «Престиж». На ці майданчики передбачено 17,5 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!