У львівський дитячий садок, в який поцілила російська ракета, повернулися діти

626 0
Внаслідок ракетного удару по Львову 15 серпня значних пошкоджень зазнав дитячий садок «Казка» на вулиці Патона.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Дитячий садок «Казка», у який 15 серпня влучила російська ракета, відновив свою роботу. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«У серпні минулого року ворог знищив тут майже усі приміщення. У садочку були вибиті вікна та двері, зруйнований дах. Але спільними зусиллями, ми змогли повернути сюди життя. Із міського бюджету виділили понад 12 млн. грн на відновлення та ремонт будівлі. Також благодійна організація Global Empowerment Mission Ukraine замінила тут 57 вікон і більше 20 дверей. Зараз тут ще облаштовують подвір’я, але дітки вже повернулися. Як і раніше, тут працюватимуть 6 груп для дошкільнят (140 дітей)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу 15 серпня у Львові постраждало 48 житлових будинків. Загалом пошкоджено 830 вікон та 81 вхідні двері. У 76 квартирах зафіксували тріщини на стінах. У 6 багатоповерхівках пошкоджені дахи і ще 5 покрівель потребують ремонтів у приватних будинках. Значних ушкоджень зазнав дитячий садок. 

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!