Львів'яни мають ще три дні, щоб перевірити себе у списку виборців

4357 0
Відділи ведення реєстру виборців працюють і у вихідні.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

25 березня буде останнім днем, коли можна внести зміни до списків виборців. Тому львів'янам варто перевірити себе у списках, аби мати змогу проголосувати 31 березня на виборах президента.

Якщо ви вже отримали іменне запрошення на вибори, то хвилюватись не варто. Якщо ж ні, то дізнатись, чи ви є у списку виборців, можна безпосередньо на вашій виборчій дільниці. Дізнатись адресу своєї виборчої дільниці можна на сайті ДРВ за посиланням (потрібно клікнути на район, тоді відкриється мапа ДВК). Зазначимо, у Львові створено 309 виборчих дільниць. Найбільше – 62 – у Шевченківському районі міста, найменше – 28 – у Галицькому районі.

Окрім того, у будь-який робочий день можна прийти із паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за вашим зареєстрованим місцем проживання та дізнатись потрібну інформацію.

Інфографіка: Марія Стахів

І четвертий спосіб – перевірити, чи ви є у списку виборців, – через інтернет. Для цього зайдіть на сайт Держреєстру виборців, далі натисніть кнопку «Кабінет виборця», де виберіть перевірку включення і введіть свої персональні дані. Також потрібно обрати свій регіон та місто і залишити адресу електронної пошти. Коли ви натиснете кнопку «Так», далі натисніть «Перевірити дані». Після цього на вашу електронну скриньку прийде код підтвердження, після введення якого у відповідне поле, ви побачите результат запиту.

Якщо ви виявили, що вас немає у списку виборців або якісь дані внесені неправильно, звертайтеся в районний відділ ведення реєстру виборців.

Зазначимо, відділи ведення ДРВ працюють також у вихідні дні (в суботу і неділю): з 10:00 до 13:00 і з 14:00 до 16:00.

Матеріал підготовлено в рамках проекту за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!