У Львові через негоду впали близько двох сотень дерев. Фото

2362 0
У суботу комунальники працюватимуть, щоб все прибрати.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Львові під час буревію впали понад 150 дерев, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Сьогодні і завтра на місцях працюють комунальні служби, щоб все розчистити і забрати. У суботу для комунальників буде робочий день»,  – говорить заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова на своїй фейсбук-сторінці написала, що учора у парку «Високий замок» впали близько 50 дерев.

«Впало близько 50 дерев парку, причому більшість на одному схилі – біля ресторану на вулиці Кривоноса. Тепер там діра. Найбільше поламалися клени, ясени переважно вирвало з коренями (коренева хвороба ясенів здається прогресує), розкришилися буки», – написала Олександра Сладкова.

Вона додає, що поламались порожні всередині каштани, яких є багато. Натомість у негоду встояли молоді каштани та в’язи.

Нагадаємо, про те, які дерева у Львові необхідно зрізати, а які зберігати, а також, чи можна обійтись лікуванням дерева і скільки воно коштує поговоримо сьогодні, о 15:00, під час дискусії Tvoemisto.tv.

Фото: Твоє місто, Олександра Сладкова/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!